Kaidemallit

KaideX-tuotteet on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääoloissa vuodesta toiseen ja niillä on 5 vuoden takuu.

Kaikkiin perusmalleihin on mahdollista tehdä muutoksia; esimerkiksi kaiteen tiheyttä tai korkeutta voidaan muuttaa. Profiilikoot malleissa on ilmoitettu millimetreinä (mm).

Kaikki tuotteemme toimitetaan asennusvalmiina ja kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit/pultit tulevat mukana. Tuotteille on saatavilla myös asennuspalvelu, jolloin omat asentajamme suorittavat asennuksen. Asennustyöllä on aina tyytyväisyystakuu.

Toteutamme myös yksilöityjä terassiratkaisuja, joten jos sinulla on mielessäsi visio ole meihin yhteydessä. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

** Tolpanhatut ovat valinnaiset, jos niitä ei erikseen tilata, tulevat tolpat tasaisella yläosalla.

KaideX® - Kristalli

Selkeä linjaiset ja tyylikäät lasikaiteet ovat mallistomme uusimmat tulokkaat. Tässä mallissa oleva savunharmaa lasi tuo sopivaa näkösuojaa heijastavan ominaisuutensa ansiosta. Lasivaihtoehtoja on useita niin paksuuden kuin sävynkin suhteen, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat alkaen 199 €/metri

KaideX® - Havu

Kaidemallistomme uusin tulokas on ”Havu”, jonka
yksinkertaisen tyylikäs ulkoasu sopii moneen
käyttötarkoitukseen.
Suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon
parvekkeiden ja kattoterassien vaatimukset, mutta
kaide sopii täydellisesti myös terassille tai patiolle.

Kaide alk 145 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **

 

KaideX® - Paju

Paju on selkeälinjainen 50*30 profiileista koostuva pystyaita, joka sopii terassille sekä pihamaalle, vaikkapa raja-aidaksi.

 

Kaide alk 135 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **

 

KaideX® - Aava

Aavassa on yhdistetty jämäkämpää 100*30 profiilia sirompaan 50*30 profiiliin ja saatu aikaan erittäin tyylikäs kokonaisuus, joka on ilo silmälle ja tuo mukavasti näkösuojaa terassille.

Kaide alk 145 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **

KaideX® - Usva

Kun haluat jykevän, näkösuojaa antavan kaiteen on valintasi Usva. Tässä mallissa on yhdistetty 100*30 profiili 50*30 profiilin kanssa ja kokonaisuuteen on lisätty tyylikäs leveä kädensija.

Kaide alk 145 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **

 

KaideX® - Kaisla

Kaislassa sirot 50*30 pystyyn asetetut profiilit ovat saaneet päälleen modernin, hieman leveämmän kädensijan. Kaisla on oiva valinta, kun haluat terassillesi kaiteen, jonka läpi maiseman näkee selkeästi.

Kaide alk 140 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **

KaideX® - Ruska

Jykevät 100*30 pystyprofiilit tekevät Ruskasta mallistomme raskassarjalaisen, joka kestää kovempaakin nojailua. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs kädensija.

Kaide alk. 145 € / metri
Tolppa 90 € / kpl
Tolppahattu 40 € / kpl **