LASITUKSET JA LASIKATOKSET


KOTIMAISUUTTA JA KORKEAA LAATUA

Myymämme Suomen Glasluckanin terassilasitukset ovat ansainneet Avainlippu-merkin, joka takaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja kotimaassa Suomalaisella työllä tehtyjä.

Kaikki tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, jotta voimme tarjota laadukasta ja juuri sinun tarpeeseesi sopivaa kokonaisuutta ja palvelua aina suunnittelusta asennukseen saakka. 

Olipa kyseessä sitten kesämökin terassin lasitus tai suurempi taloyhtiön projekti löydät meiltä sopivat tuotteet ja asiantuntevat tekijät projektillesi. 

SUUNNITELTU SUOMEN OLOSUHTEISIIN

Suomessa vaihtelevat sääolot vaativat rakenteilta paljon. Glasluckan lasikatoissa ja liukulaisessa käytetään karkaistua tai laminoitua lasia, joka kestää lumikuormaa talvella. Runko valmistetaan alumiinista, joka on materiaalina erittäin kestävä ja polttomaalaus varmistaa, että pinnoitus kestää vuosia.

MIKSI LASITTAA TERASSI?

Korkealaatuiset ja monipuoliset terassilasitukset tuovat lisätilaa sekä monikäyttöisyyttä terassillesi. Lasitettu terassi on kuin yksi lisähuone kotiisi, jossa voit lukea lempi kirjaasi, työskennellä tai vain nauttia kesäpäivästä. 

Terassilasitukset pidentävät terassisi käyttöaikaa useilla kuukausilla, kun lasitus pitää lumen, veden, tuulen ja puidenlehdet ulkopuolella. 

Avattavat lasitukset saa myös lukittua ja näin ne parantavat myös turvallisuutta, mikäli perheessä on lapsia tai lemmikkieläimiä. 

Terassilasitukset lisäävät terassin käyttömukavuutta sekä käytännöllisyyttä ja nostavat kotisi arvoa.