ALUMIINIKAITEET


Useita vaihtoehtoja

Toteutamme kaikki kaiteet mittatilaustyönä, jotta pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla toiveisiisi. Voit valita mm. kaiteen: 

  • korkeuden
  • pituuden
  • värin
  • tolppien kiinnitystavan (päältä tai sivulta päin)

Alla olevasta mallitostamme löydät 6 erilaista alumiinikaidetta, joista voit valita parhaiten sinun tarpeeseesi sopivan.
Kaide-elementtien tolppaväli voi olla maksimissaan 2,5 metriä ja korkeus 4 metriä. Kaikilla alumiinikaiteillamme on Avainlippu-merkki.

Kaide-elementti voidaan kiinnittää myös jo olemassa oleviin tolppiin, rakenteisiin tai seinään, joten voit tilata myös pelkän elementti osan ilman tolppia. Kaiteet voidaan maalata käytännössä mihin tahansa sävyyn, joten löydämme varmasti miellyttävän värin jokaiselle.

Helppo ja kestävä

KaideX -alumiinikaiteet ovat huoltovapaa ja kestävä vaihtoehto terassille sekä parvekkeelle. Suomessa valmistetut alumiinikaiteemme kestävät vaihtelevissa ja kovissa sääoloissa ja niillä on 5 vuoden takuu.Kaiteiden pulverimaalattu pinta takaa sen, että maali ei hilseile eivätkä kaiteet tarvitse huoltomaalaamista. Maalipinta on myös helppo pitää puhtaana ja se kestää painepesurilla pesemisen. 

Kaiteet kootaan valmiiksi elementeiksi ja kaikki tarvittavat reiät on tehty valmiiksi, jotta asentaminen olisi mahdollisimman helppoa. 

Voit ladata asennusohjeen täältä.

HINNOITTELU

Kaide-elementti alk. 140€/m

Kaidetolppa 80*80mm alk. 80€/kpl

HUOM. Osassa mallikuvissa näkyvät koristehatut eivät kuulu tolppiin vakiona vaan ne ovat lisätuotteita, jotka voidaan lisätä tolppaan haluttaessa. Vakiona kaikki tolpat ovat tasapäisiä.