Arvomme

Ympäristö

Ympäristö ja luonto ovat meille tärkeitä asioita ja pyrimme omalla toiminnallamme siihen, että kuormittaisimme ilmastoa mahdollisimman vähän. Kaikki tuotantomme vaiheet tehdään samalla alueella paikallisten yritysten toimesta. Toimimme näin, koska emme halua kuormittaa ilmastoa turhilla kuljetuksista aiheutuvilla päästöillä, ja lisäksi haluamme auttaa yrityksiä luomaan työpaikkoja alueelle.

Käytämme tuotteidemme pakkaamisessa kierrätettäviä materiaaleja, ja pyrimme siihen, että hukkaan menevää tavaraa syntyisi tuotantomme eri vaiheissa mahdollisimman vähän.

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkein ja panostamme siihen, että asiakas saa juuri sen, mitä on sovittu ja mielellään vielä hieman enemmän. Asiakaslähtöisyys ohjaa toimintaamme ja pyrimme siihen, että pystymme täyttämään asiakkaan toiveet. Tuotteemme on suunniteltu siten, että niitä pystytään helposti muokkaamaan ja saamaan aikaan kokonaisuus, jonka asiakas haluaa.

Ja mikäli mallistostamme ei löydy asiakkaalle sopivaa tuotetta, voi asiakas kääntyä meidän puoleemme ja luomme yhdessä hänelle sopivan kokonaisuuden.

Kestävyys

Tuotesuunnittelussa kestävyys on yksi kulmakivi, josta pidämme kiinni. Kestävyyden ja laadun varmistamiseksi laadunvalvontaa suoritetaan useassa eri työvaiheessa, jotta virheet huomataan ja asiakkaille ei päädy virheellisiä tuotteita. Alumiini on materiaalina hyvin kestävä, ja lisäksi käytämme pinnoituksessa Decoral-kuviopinnoitetta tai pulverimaalaustekniikkaa, joiden ansiosta tuotteemme kestävät vuosia.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, jotta ne olisivat entistäkin kestävämpiä ja pitkäikäisempiä.